Reiseguide om Fuerteventura

Fuerteventura er den nest største av Kanariøyene, men ikke like kjent blant norske turister som Gran Canaria, Tenerife og Lanzarote. Men øya har uten tvil de flotteste strendene du kan finne på Kanariøyene. Milelange hvite strender som nesten kan minne mer om Karibia enn Kanariøyene. På en del av disse er det også muligheter for å sole seg uten klær, og Fuerteventura har vel flest nudiststrender av Kanariøyene.

I denne reiseguiden kan du etterhvert lese om de forskjellige feriestedene som finnes på Fuerteventura, som Playa Jandia, Corralejo, Costa Calma, Costa Caleta, El Cotillo, Las Playitas eller Puerto del Rosario for å nevne noen av feriestedene på øya. Øya er også full av mer eller mindre ukjente strender, hvor du kan bade og sole deg helt alene. Fuerteventura sine strender overgår det meste av det du kan finne ellers i Europa.

Du får også tips om noen av tingene du kan gjøre mens du er på ferie på Fuerteventura, som aktiviteter, utflukter og sport. Ikke minst er øya et kjent samlingssted for surfere, men mange andre sportsaktiviteter som for eksempel dykking, sykling eller golf finnes også. Vandring i fjellsidene her er også populært blant en del turister.

Tips om forskjellige restauranter, barer og utesteder kommer også, samt noen tips om hvordan du kan reise så billig som mulig til Fuerteventura. Om du velger deg en pakketur, eller vil kjøpe flybilletten selv og leie et feriehus for en periode, mulighetene er mange. Følg i hvert fall med framover for flere tips om denne supre Kanariøya. God ferie til Fuerteventura!
 
footer