Las Playitas

Hvis du skal reise til Fuerteventura for å ha en litt aktiv ferie, kan nok Las Playitas være midt i blinken for deg, selv om du selsagt ikke behøver å reise på treningsleir for å kunne trives her. Men i Playitas er det meste lagt opp til at du skal kunne trene og drive med nesten hva det måtte være av sportsaktiviteter om du er en vanlig mosjonist eller en profesjonell triathlonutøver.

Selve landsbyen Las Playitas har ikke mer enn bare litt over 300 faste innbyggere, noen lokale barer og restauranter, litt butikker og det spektakulære fyrtårnet Faro de Punta La Entallada, som ligger på en høyde noen få kilometer rett øst for Playitas. Men området har blitt utbygd med mange forskjellige fasiliteter som flere fotballbaner og tennisbaner, en 18-hulls golfbane, en utendørs fitnesspark, vannsklier og et digert 50 meters olympisk svømmebasseng, så det er nesten så de kunne arrangert sommer-OL her på Fuerteventura!

I tillegg til alle disse fasilitetene, er det også gode muligheter for både landeveissykling og terrengsykling, vandring, dykking, seliling, surfing, strandvolleyball, basketball, minigolf og mye mye annet. Alt er lagt opp til en perfekt aktiv ferie i Las Playitas.

Hvis dere reiser med barn som vil ha aktiviteter fra tidlig til sent, er også Playitas et supert reisemål. For i tillegg til alle treningsmuligheter som finnes her, er det et eget sportsacademy for barn fra 6 til 12 år. Dette tilbudet er både morsomt og lærerikt for barna, og gir foreldre som vil trene litt på egenhånd muligheten til dette. Og ikke minst så koster det ingenting for barna og være med på dette.

Det finnes flere overnattingsmuligheter og hoteller i forskjellige prisklasser. Du kan velge mellom vanlige leilighetshoteller, hotell med 4 eller 5 stjerner, eller kanskje en privat villa med eget svømmebasseng? Alle muligheter finnes i hvert fall. God tur til Las Playitas på Fuerteventura!
 
footer