Fly direkte til Fuerteventura

Fuerteventura har ikke alltid vært den enkleste destinasjonen å fly direkte til, men den nye ruten til Norwegian endrer på dette. Fra før har man hatt muligheten til å bestille reiser gjennom charterselskapet Solia, som har direktefly på fredager til Fuerteventura.

Norwegian starter den 30. oktober med egne flygninger hver tirsdag fra til og med den 2. april. På hjemmesiden til Norwegian er det allerede nå mulig å bestille flybilletter som starter på 699 kroner en vei. Avgang fra Gardermoen er klokken 09.30 med amkomst 14.10 og returen går klokken 15.10 med ankomst i Oslo 21.40, og også på disse flygningene opererer Norwegian med gratis WiFi ombord.

Flyplassen på Fuerteventura ligger i nærheten av hovedstaden Puerto del Rosario, og herfra kommer du deg enkelt til feriesteder som Caleta del Fuste som ligger 10 minutter unna, eller til Corralejo som er en drøy halvtime unna flyplassen. Flere destinasjoner på Fuerteventura kan du snart lese mer i denne reiseguiden, på øya som kanskje endelig kan seile opp som en utfordrer til de andre Kanariøyene.

Men Norwegian starter også opp en rekke direkteruter til Gran Canaria fra en rekke norske byer denne vinteren, så det blir spennende å se hvor mange som kommer til å reise til Fuerteventura. For at denne flygningen skal fortsette også den neste vintersesongen, avhenger det jo av at flyene blir fylt opp tilstrekkelig. Men skal du reise så er det bare å ønske god ferie til Fuerteventura!
 
footer