Surfing på Fuerteventura

Mange surfere mener at det er enklest å lære seg å surfe hvis det er litt varmt i vannet, noe som gjør Fuerteventura til et veldig egnet sted for nybegynnere som vil lære seg å surfe. Kanskje det beste stedet på øya hvis man vil prøve seg på denne sporten, er strendene ved Corralejo på nordenden av Fuerteventura. Denne byen kalles av mange for Europas Hawaii, ettersom klimaet gjør at du kan surfe hele året og her kan du lære å surfe av proffene.

I Corralejo finnes det nemlig over 30 forskjellige surfeskoler, men vi lenker kun til de 5 som er godkjent av Federación Canaria de Surf, og som har hjemmesider med informasjon på engelsk. Prisene er på langt nær avskrekkende når de ligger fra 200 euro og oppover per person, for en uke inkludert surfcamp med overnatting. Kombinerer du dette med den nye direkteruten til Norwegian, blir det en relativt billig ferie! 

Det er også mulig å prøve seg bare for en dag for å sjekke om du synes det er noe artig, mens dere allerede er på ferie på Fuerteventura. Meld deg på en-dags kurs for noen hundre kroner, eller så går det også ann å bare leie utstyret hvis du har surfet tidligere, noe som starter på rundt 15 euro per dag.

Les mer om de forskjellige surfcampene på Fuerteventura på disse sidene:


God tur til Fuerteventura!
 
footer