Baku Water Park Fuerteventura

baku water park fuerteventuraHvis dere er på ferie på Fuerteventura og har lyst til å besøke et badeland, bør dere ta turen til vannparken Baku Water Park som ligger i feriebyen Corralejo lengst nord på øya, ikke så langt fra de flotte sanddynene ved starten av byen.

Dere kommer dere enkelt til vannparken med egen bil eller den lokale bussen, hvis dere ikke bor i nærheten. Det finnes også busser som kjører hit på dagsturer fra de andre feriestedene lenger sør på Fuerteventura, så det er ingen problemer med å komme seg hit.

Denne vannparken er stengt på vinteren, men åpner igjen i april i 2013. Vanligvis holder den åpent hver dag mellom slutten av mai til midten av september, og da mellom 10 og 18. Fra den 1. april til slutten av mai, og fra midten av september og ut oktober måned er den derimot bare åpen 5 dager i uka, fra fredag til tirsdag (altså stengt onsdag og tordag) og har da åpent fra 10 til 17. (Med forbehold ettersom programmet for 2013 ikke er bekreftet enda).

Inngangsbilletter koster 25 euro for voksne og 19 euro for barn og pensjonister. Barn opp til 3 år kommer inn gratis, men vil trolig ikke ha noe stort utbytte av en tur hit. Hvis dere plusser på 7 euro per person, er busturen fra enten Costa Calma, Jandia eller Castillo inkludert. Et todagerspass koster 38 / 29 euro, og hvis man vil være her hver dag hele uken koster det 85 / 60 euro (for voksne / barn).

Mandager og fredager er det også et marked utenfor badelandet fra 9 til 14, eller dere kanskje vil besøke minigolfbanen som er åpen hver dag mellom 9 og 18. Andre aktiviteter som kan nevnes, er en bowling hall og driving range for større golfere. Som dere skjønner er nok å finne på hvis man vil reise på utflukt hit for en dag. Baku er med vannparken og alle attraksjonene, det største fornøyelsessenteret på Kanariøyene. God ferie til Fuerteventura!
 
footer