Dyreparken Oasis Park

dyrepark fuerteventura
Hvis dere planlegger en ferie til Fuerteventura og har lyst til å besøke en dyrepark, skal dere reise til Oasis Park som holder til på sørenden av øya i nærheten av Costa Calma. Dyreparken har over 200 forskjellige dyr, over 6.000 forskjellige planter, en papegøyepark, en egen botanisk hage og mange daglige show.

For å komme seg til Oasis Park, finnes det fem busser som frakter besøkende gratis til parken, fra noen av de mest populære feriestedene på øya, som Corralejo, Caleta del Fuste, Jandia, Esquinzo og Costa Calma. Bussene går hver dag hele året, og er som sagt helt gratis! Inngangsbilletter til parken koster nå 25 euro for voksne, og barn mellom 3 og 11 år kommer inn for halv pris. Da er alt inkludert av attraksjoner, bortsett fra den populære kamelsafarien som koster 10 euro for voksne og 5 euro for barn. Åpningstider er 09.30 til 18.00 hver dag.

Noen dyr som dere kan treffe på i Oasis Park, er Sjøløver, Krokodiller, Sebraer, Sjiraffer, Flodhester, Elefanter, Flamengoer, Skillpadder, Iguanaer, Reptiler, Geparder, Kenguruer, Kameler og mange forskjellige papegøyer for å nevne noe. Dette er kanskje det nærmeste du kommer en ekte safaritur i Afrika, i hvert fall på Kanariøyene.

Et besøk til denne dyreparken på Fuerteventura, lar dere også få oppleve en stor del av den unike flora og faunaen som finnes på øya. I den kanariske hagen som er på hele 35.000 m2, jobbes det med å bevare og opprettholdelse av kanariske blomster og planter. Det er også 4 forskjellige show som vises hver dag. Et show med sjøløver, et med syklende papegøyer, et med reptiler og krokodiller, og til slutt et spektakulært show med rovfugler som suser over hodene på tilskuerene.

Et besøk til dyreparken Oasis Park kan absolutt anbefales som utfluktsmål for en dag, hvis du vil oppleve noe mer enn bare sandstranda når du er på ferie på Fuerteventura!
 
footer